trenger man egg
til baksten.
Min familie kjøper egg direkte fra bonden.
Jeg syns de er bedre på smak og fargen på plomma er herlig gul.
Dessuten er jo holdbarheten bare sååå mye lengre,
enn de man kjøper i butikken ;o)
Ikke dumt når man ikke baker så ofte.
Men nå i jula
får egga "bein å gå på"
eller
"rulle på" ?
ehm, nåja
de blir brukt opp iallfall ;-)
Nyt dagen!
Helt enig! Vi også kjøper direkte fra bonden, og er noe helt annet enn de man kjøper i butikken. Er en skuffelse hvis vi går tomme og må kjøpe i butikken.
SvarSlettHa en god helg Jeanette:)
åå det er noe av det beste, ferske egg mmmm
SvarSlettMen har ikke sett noen plass jeg får tak i det her i oslo. Men ang holdbarhet, jeg kan ikke huske at det sto dato på eggene før men det gjør det vist nå????
Så sant så sant! Jeg sendte Igimannen på butikken i stad for å kjøpe 36 egg!!!!
SvarSlettKos deg i kveld!
Det blir nok egg fra butikken her hos oss. Men nå ble jeg jo veldig nysgjerrig på forskjellen i smaken da. Får kjøpe fra bonde neste gang jeg får sjansen.
SvarSlettHer har det vært bakedag i dag.Men det er samboeren som baker julekakene, ikke jeg. Halvparten ble gave til mine foreldre og resten skal vi kose oss med selv. De ble veldig gode. Ha en fin førjulstid.